COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Treballem el projecte de les plantes!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Investiguem, observem i aprenem!!

Aquest darrer trimestre, fem coincidir el nostre temari amb l’inici de l’estació primaveral, aprofitant aquesta situació per recollir mostres, capturar imatges i tot el que sigui necessari per engrandir i fer significatiu el nostre projecte de medi.

Aquest l’hem anat construint poc a poc seguint els propis interessos dels nostres alumnes.

Per guiar i conduir aquest projecte estem duent a terme des de l’escola, tot un seguit d’activitats que presenten uns objectius molt concrets:

La visita a l’arborètum que vam realitzar a inici del trimestre on vàrem observar tot tipus de plantes i arbres diferents.

La plantada a les jardineres de l’aula que ens permet prendre consciència de les necessitats diàries que tenen les plantes i fer les observacions pertinents sobre el seu creixement.

La participació a la setmana de la ciència, on vam poder demostrar tot el que havíem après durant aquest procés d’aprenentatge. D’on surten les plantes? Què necessiten per viure?

La visita al laboratori on hem observat amb lupes i microscopis les parts de les fulles i de les flors.

A més, a les aules hem realitzat tot tipus d’observacions amb els materials que els alumnes ens han anat presentant: llavors, esqueixos, fruits, fulles i tot tipus de plantes ben diverses.

També hem realitzat activitats guiades on alguns pares experimentats i professionals del tema que estem treballant ens han donat un nou punt de vista.

 

PER LLEGIR MÉS...