LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els alumnes de 3r de Primària estem d’enhorabona

Recollim els premis del concurs infantil de dibuix ecològic i de redacció “Puja a l’autobús”.

Pels alumnes de 3r de primària aquest està resultant un mes prolífic pel que a la recollida de premis respecta. Després de rebre el guardó al millor curt en la categoria de centres d’educació primària dels Premis Llanterna Digital, ara li hem d’afegir un accèssit al concurs de redacció Puja a l’Autobús i tres premis en el concurs infantil de dibuix ecològic que du a terme la cadena COPE Lleida.

Pel que fa al concurs de redacció Puja a l’Autobús, la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Montse Parra, acompanyada del gerent d’Autobusos de Lleida, Carlos Soldevilla, va fer el lliurament d’un dels accèssits del premi a la nostra alumna Nora Botan, amb l’obra que duia per títol “Un espai i un temps per imaginar”. Després del lliurament tots vàrem poder gaudir de l’actuació del mag Reivax.

D’altra banda, el passat divendres, a la sala municipal Jaume Magre de Lleida, el regidor d’Educació i infància de l’ajuntament de Lleida, Sr. Jesús Castillo, va fer l’entrega dels premis del concurs infantil de dibuix ecològic. Aquests premis, pel que al nostre col·legi respecta, van recaure en les alumnes de 3r de Primària Alba Gómez, Aroha Lara i Sol Solé, gràcies als magnífics dibuixos de caire ecològic que van realitzar.

A totes les premiades, i a la resta de companys i companyes que també han aportat el seu gra de sorra, ENHORABONA!

PER LLEGIR MÉS...