LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els més petits de l’escola visiten el Museu de la Panera

Guillermo Mora i Teresa Solar, són els dos artistes que hem treballat a la llar d’infants al llarg d’aquest curs escolar.

Els nens i nenes de P2 vam anar al Museu de la Panera, a visitar l’exposició “L’escriptori Circular” dels artistes plàstics Teresa Solar i Guillermo Mora.

http://www.lapanera.cat/home.php?op=8&module=programacio&cad=0&item=178

L’equip de 1r Cicle d’Infantil ha estat seguint les propostes d’activitats  i formació del servei educatiu de la Panera en trobades mensuals i un taller amb els artistes, treballant a les aules durant el curs, tècniques plàstiques amb diferents materials, llums i colors, iguals o semblants als que es trobarien a la instal·lació, però sense el referent de l’obra que finalment han pogut veure exposada.

Aquest projecte plàstic ha fet possible la manipulació i exploració  amb : pasta de sal , plastilina, fang, sorra , terra de plantar, hort i plantes, paper de cel·lofana, taula de llum, llanternes, etc. L’últim treball que vam fer va ser una obra col·lectiva, amb fang blanc tenyit amb colorants alimentaris i pintures , que vam portar al Museu el dia de la visita, i que estarà exposada al Museu el mes de setembre durant la jornada de portes obertes.

PER LLEGIR MÉS...