COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Els més petits de l’escola visiten el Museu de la Panera

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Guillermo Mora i Teresa Solar, són els dos artistes que hem treballat a la llar d’infants al llarg d’aquest curs escolar.

Els nens i nenes de P2 vam anar al Museu de la Panera, a visitar l’exposició “L’escriptori Circular” dels artistes plàstics Teresa Solar i Guillermo Mora.

http://www.lapanera.cat/home.php?op=8&module=programacio&cad=0&item=178

L’equip de 1r Cicle d’Infantil ha estat seguint les propostes d’activitats  i formació del servei educatiu de la Panera en trobades mensuals i un taller amb els artistes, treballant a les aules durant el curs, tècniques plàstiques amb diferents materials, llums i colors, iguals o semblants als que es trobarien a la instal·lació, però sense el referent de l’obra que finalment han pogut veure exposada.

Aquest projecte plàstic ha fet possible la manipulació i exploració  amb : pasta de sal , plastilina, fang, sorra , terra de plantar, hort i plantes, paper de cel·lofana, taula de llum, llanternes, etc. L’últim treball que vam fer va ser una obra col·lectiva, amb fang blanc tenyit amb colorants alimentaris i pintures , que vam portar al Museu el dia de la visita, i que estarà exposada al Museu el mes de setembre durant la jornada de portes obertes.

PER LLEGIR MÉS...