LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Conveni de col·laboració entre l’Episcopal i la Fundació ‘Entre tots i per al bé de tothom’

Grup-3-1024x525

La Sra. Antonieta Mateus, Directora Titular del Col·legi Episcopal de Lleida i el Senyor Carles Sanmartín, President de la Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom que gestiona les Llars del Seminari, han signat el dia 30 de setembre un conveni de col·laboració.

En aquest conveni el Col·legi Episcopal de Lleida ofereix les instal·lacions de la piscina i les seves activitats a les famílies de les Llars del Seminari, activitats pensades a promoure la salut, condició física i qualitat de vida de les famílies esmentades.

La Fundació i les famílies de les Llars han acolli’t amb il·lusió i agraïment aquest acord, en el qual valoren l’esforç fet per part del Col·legi Episcopal, ja que contribuirà al benestar dels infants, pares i mares que viuen a les Llars.

Dins d’aquest conveni trobem entre altres els següents acords:

  • Les famílies contribuiran amb el pagament de l’assegurança obligatòria.
  • La Treballadora Social de la Fundació farà el seguiment de les famílies participants en aquestes activitats.
  • Des de la Fundació es facilitarà una tarja acreditativa a les famílies.
  • El conveni es renovarà de manera automàtica anualment.

Val a dir que la Directora del Col·legi Episcopal ha obert la possibilitat d’ampliar la col·laboració a altres instal·lacions i serveis que el Centre Escolar podrà oferir a les famílies de les Llars.

A l’acte de la signatura del conveni hi han assistit també voluntaris de la Fundació i membres de les famílies de les Llars

PER LLEGIR MÉS...