LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Setmana de projectes a 3r d’ESO

La setmana passada els alumnes de 3r d’ESO vam començar el  nostre primer projecte del curs.

Del 8 a l’11 de novembre vam poder gaudir  d’un dels dos projectes (científic i humanístic) que hi ha a la nostra disposició aquest curs, a part del crèdit de síntesi.

En el meu cas, vaig fer l’humanístic: d’ideologies i tendències. El primer dia ens van presentar i planificar el que hauríem de fer. Consistia en, cada dia, estudiar una tendència diferent, les seves causes, les conseqüències, manera que va afectar a la societat, literatura, art… I després, gravar un vídeo on expliquéssim el que havíem après. En total vam estudiar tres moviments: els feliços anys 20, els anys 60 i el tercer era a la nostra elecció. L’única condició era que fos una tendència més o menys propera a nosaltres.

El segon dia vam sortir al carrer per a entrevistar gent i va ser molt divertit ja que ens van explicar moltes coses sobre el moviment hippie dels anys 60.

El dijous vam estudiar el nostre moviment i… el divendres, el dia de la presentació, em va semblar súper original que ens deixessin anar vestits tal com anaven les persones que seguien la moda que havíem elegit.

Sincerament, em va semblar un projecte molt amè, ja que apreníem sense que se’ns fes pesat ni avorrit; afegint-hi també que sóc una amant de la història. A més, ens deixaven molta llibertat per a fer com nosaltres volguéssim el vídeo; els professors ens van ajudar molt i hi va haver un molt bon ambient a les classes.

Personalment m’ha encantat aquest projecte.

PER LLEGIR MÉS...