LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

L’equip de Triatló del Col·legi estrena la temporada en la Duatló d’Alpicat.

L’equip de Triatló entrenat per Eva Ledesma destaca en l’11 Duatló Popular d’Alpicat. Ha estat una edició multitudinària amb una xifra propera als 500 participants.

La jornada que ha estat molt ben organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat, gaudint d’obsequis, samarreta, fruita, esmorzar i fins hi tot servei de fisioterapeuta. Una matinal d’esport i fer salut enmig d’un bon ambient  i en un marc idoni com és el Parc del Graó. Els nostres alumnes han gaudit de les instruccions de l’Eva i han pogut aplicar els recursos (col·locació dels dorsals, casc, bicicleta així com fer una bona transició de carrera a peu a pujar a la bicicleta) i tots els detalls que impliquen la combinació d’aquests dos esports. De la mà d’una experimentada i excepcional esportista d’elit com és la nostra entrenadora.

La carrera en aquest cas era 1,6 km i 6 km amb bicicleta, combinant carrers urbans i camins rurals del terme d’Alpicat. I tot i el sentit popular de la cursa en:

  • Albert Solé Calduch 3r Classificat en Categoria Infantil M.
  • Oriol Foix Duaigües 2n Classificat en Categoria Sènior M.
  • Nil De Antonio Gironès 3r Classificat en Categoria Sènior M.
  • Mariona Cuesta Casanovas 7ª Classificada en Categoria Sènior F.

En definitiva molt bona participació de tots els nostres atletes així com una molt bona experiència en una Duatló de rècord i una matinal de noves experiències que esperem en siguin més!!

Si vos voleu enganxar aquest esport us esperem els dimarts i dijous al matí abans de començar el Cole!! Prova-ho!!

PER LLEGIR MÉS...