COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Periodistes de l’Episcopal, a la UdL

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El guionista i el Marc de “Merlí” parlen de televisió.

El dilluns, dia 3, els alumnes de l’assignatura de Periodisme de segon curs de Batxillerat, van poder conèixer de prop un dels espais capdavanters pel que fa a la producció i comunicació audiovisual a Catalunya, com és l’edifici del Magical Media, al Parc Científic. A més, van assistir, a la UdL, a la xerrada col·loqui entre l’Adrian Grösser, el Marc de la sèrie Merlí, i l’Héctor Lozano, el guionista de la mateixa producció.

Ambdues activitats constituïen els primers dels actes de la 14ª Setmana de la Comunicació de la UdL, amb què la Facultat de Lletres vol donar a conèixer els estudis del Grau de Comunicació Audiovisual i Periodisme.

En la visita al Magical, els alumnes van poder conèixer els principals espais propis d’un estudi de televisió i enregistrament: platós, estudis de producció, de realització, de doblatge, etcètera. Igualment, van poder escoltar les explicacions d’alguns dels professors de l’esmentat grau.

Posteriorment,  van estar testimonis d’algunes de les revelacions més importants pel que fa a la tercera i darrera etapa de la sèrie Merlí, com ara l’aparició d’un nou personatge femení que prendrà protagonisme al professor de filosofia davant dels “peripatètics”.

La participació, ja habitual any rere any, dels alumnes de l’Episcopal en aquesta jornada respon a l’objectiu de donar a conèixer possibles sortides professionals vinculades estretament a determinades assignatures, així com oferir les diverses cares del fenomen de la comunicació.

PER LLEGIR MÉS...