LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Visita a la residència JOVIAR

Nous projectes en l’àmbit de la gent gran.

L’alumnat d’Integració social  vam passar un matí molt agradable i alhora vam aprendre molt en la nostra visita a la residència JOVIAR. D’aquesta forma hem pogut veure de més a prop l’àmbit residencial de la gent gran.

Va estar una gran oportunitat poder conèixer els projectes que porten a terme en aquesta residència que treballa des de la Planificació Centrada en la Persona. Volem destacar l’espai Intergeneracional (la llar d’infants de les filles i fills i del personal, on col·laboren en la seva educació la gent gran de la residència) i el Centre lliure de Contencions, un cop més hem pogut veure que també en aquest àmbit, el més important és adaptar l’entorn a les persones.

Per acabar la Directora de la residència ens va posar uns deures:  Doncs estan convençuts que és entre totes i tots que hem de dissenyar i construir les residències del futur. Així que tenim nosaltres una gran responsabilitat!!!!

Volem agrair la disponibilitat i l’atenció que ens van oferir a la residència tant en les explicacions com en la visita a les instal·lacions.

PER LLEGIR MÉS...