LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

La idea i l’entorn

Idees innovadores per montar un negoci.

El passat dilluns 15 de maig, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’administració i finances, vam assistir a la xerrada impartida per la senyora Marta Grañó, escriptora de quatre llibres sobre economia i llicenciada en administració i direcció d’empreses per ESADE, de la qual avui en dia n’és professora, com també de la Universitat de Madrid.

Ens va explicar la importància de la IDEA per desenvolupar un bon pla d’empresa, ja que una idea ha de tenir tres punts claus per a que es pugui tirar endavant. Per començar ha de ser sobre alguna cosa que ens apassioni, que ens motivi o simplement que ens agradi , d’altra banda n’hem de tenir algun coneixement o experiència i finalment que aquesta idea tingui una oportunitat comercial.

La Idea sorgeix d’una necessitat que fins al moment no s’ha resolt i, per això, l’hem de desenvolupar, per poder trobar la resposta o solució a aquesta necessitat no coberta. És molt important també compartir aquesta idea amb el nostre entorn i amb un bon equip per poder tenir opinions i recomanacions que ens poden ajudar a l’hora d’executar el projecte.

Ens va ensenyar molts exemples d’Idees reals que avui estan en el nostre dia a dia i que d’alguna manera ens han fet canviar la vida.

Va ser una xerrada molt profitosa de la qual podrem treure molt suc en el moment de començar a desenvolupar els nostres projectes o plans d’empresa el pròxim curs escolar, a més els seus consells també ens ajudaran segur en el nostre dia a dia.

Marc Bellet

PER LLEGIR MÉS...