LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Fem mecanografia!

Adquirim noves habilitats.

Dins de l’activitat extraescolar de mecanografia estem aprenent  com és un “teclat qwerty”  i com utilitzar-lo correctament en el nostre dia a dia quan ens trobem treballant amb l’ordenador.

Primer de tot vam aprendre les diferents zones que hi trobem en aquest: les tecles alfanumèriques, les de funcions, les numèriques i  finalment les de desplaçament del cursor. Mitjançant diferents programes anem practicant amb una gran varietat d’exercicis, en els quals podem veure els avenços d’una forma molt exhaustiva ja que fins i tot ens diu a quina velocitat teclegem.

D’altra banda,  treballem com hem de col·locar els dits a les tecles de cada fila, agafant de referència la fila dominant. Al mateix temps, és important per treballar el fet de tenir una bona postura corporal per no tenir cap problema de salut, i fins i tot que això ens provoqui més cansament.

El fet de tenir l’habilitat de teclejar ràpid amb l’ordenador ens permetrà en un futur treballar d’una forma més eficaç alhora de realitzar possibles treballs  com poden ser la redacció de textos ja que ho farem d’una forma més ràpida i ordenada.

PER LLEGIR MÉS...