COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Anna Berenguer seleccionada per la fase final del Programa Beques Europa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Els 200 aspirants passaran un cap de setmana a Madrid.

Beques Europa és una iniciativa, dins del món preuniversitari europeu, organitzada per la Universitat Francisco de Vitoria, que té com objectiu captar futurs alumnes amb talent i donar-los-hi un coneixement profund del que significa ser universitari en l’Europa actual.

Durant 20 dies, els 50 guanyadors fan un viatge per les més antigues i prestigioses universitats europees i participen en un intens programa de conferencies, grups de discussió, tallers pràctics i trobades amb personalitats de primer nivell procedents del món universitari, cultural, polític o empresarial. Els becats obtenen les eines necessàries per exercir un lideratge actiu en la seva vida acadèmica i professional.

Per fer la selecció cal passar unes fases presencials i altres online on els candidats han de fer un muntatge audiovisual. Els 200 escollits que arriben a la fase final assisteixen un cap de setmana a Madrid al campus de la Universitat on realitzen treballs en equip, reflexions i assisteixen a conferències. L’Anna Berenguer ha arribat fins aquesta darrera de selecció.

Felicitats Anna i molta sort!!

PER LLEGIR MÉS...