LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Anna Berenguer seleccionada per la fase final del Programa Beques Europa

Els 200 aspirants passaran un cap de setmana a Madrid.

Beques Europa és una iniciativa, dins del món preuniversitari europeu, organitzada per la Universitat Francisco de Vitoria, que té com objectiu captar futurs alumnes amb talent i donar-los-hi un coneixement profund del que significa ser universitari en l’Europa actual.

Durant 20 dies, els 50 guanyadors fan un viatge per les més antigues i prestigioses universitats europees i participen en un intens programa de conferencies, grups de discussió, tallers pràctics i trobades amb personalitats de primer nivell procedents del món universitari, cultural, polític o empresarial. Els becats obtenen les eines necessàries per exercir un lideratge actiu en la seva vida acadèmica i professional.

Per fer la selecció cal passar unes fases presencials i altres online on els candidats han de fer un muntatge audiovisual. Els 200 escollits que arriben a la fase final assisteixen un cap de setmana a Madrid al campus de la Universitat on realitzen treballs en equip, reflexions i assisteixen a conferències. L’Anna Berenguer ha arribat fins aquesta darrera de selecció.

Felicitats Anna i molta sort!!

PER LLEGIR MÉS...