LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Ja arriba el Nadal

Els nens i les nenes de tercer de primària hem gaudit del projecte.

Durant les darreres setmanes del trimestre els nens i les nenes de tercer de primària hem gaudit del projecte: “Ja arriba el Nadal”.

Vam iniciar  aquest projecte amb la il·lusió de compartir aquests dies d’Advent fent un recorregut per les nostres tradicions nadalenques recordant el perquè d’aquestes en tot moment.

Agafant el Nadal com a fil conductor hem pogut treballar les diferents matèries d’una manera enriquidora i motivadora pels alumnes ja que, a partir de la seva pluja d’idees  vam crear els grups de treball i les activitats a fer.

Així doncs, vam posar fil a l’agulla i entre les diferents activitats realitzades, els nens van fer una mica de recerca intentant esbrinar quin és el clima que hi ha en diferents indrets del nostre planeta en aquestes dates i van resoldre problemes matemàtics de temàtica nadalenca.

En una altra activitat, vam fer entre tots un recull de les nadales que coneixíem. En vam escollir una per classe,i en petits grups, els alumnes van crear una nova lletra en diferents idiomes (anglès, català i castellà) per a la seva cançó fent la nadala encara més “seva”. Hem gaudit d’un projecte on les rialles han estat constants i l’esforç, l’entusiasme i la dedicació de tots els nens i nenes ha estat el puntal per aconseguir l’èxit en l’elaboració d’aquesta nadala, que ens ha servit per desitjar-vos a tots MOLT BON NADAL !!!

PER LLEGIR MÉS...