COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Inici dels tallers de “Prevenció de relacions abusives”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Alumnat de cicles formatius condueixen tallers de prevenció de relacions abusives adreçats als companys de l’ESO.

Com podem incidir en la presa de consciència i la modificació de  conductes discriminatòries -sexistes o racistes- del nostre alumnat?

Com podem ajudar a superar conductes estereotipades i limitants?

De quina manera els nostres joves poden desenvolupar estratègies per possibilitar relacions equitatives, satisfactòries i de respecte als altres?

Aquestes preguntes són el punt de partida d’un treball realitzat per l’alumnat del cicle d’integració social del nostre centre durant aquest segon trimestre i que ha consistit en la preparació de tallers adreçats a l’alumnat de 3r d’ESO que tindran lloc durant tres sessions de l’hora de tutoria.

La primera de les activitats ha comptat amb la participació dels alumnes del CFGS en tècniques d’actuació teatral que es realitza a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. La seva interpretació de diferents moments de la vida quotidiana en els que hi ha presència de “micromasclismes”, assetjament i/o violència, ens ha permés reflexionar sobre quines són les nostres actituds i respostes davant d’aquestes situacions i de quina manera podem ajudar a canviar-les.

Aquesta ha estat només la primera sessió d’aquest projecte; us anirem informant!

PER LLEGIR MÉS...