COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Taller de la Cambra de Comerç de Lleida

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ens visita la Cambra de Comerç de Lleida.

Els alumnes de grau superior d’administració i finances hem rebut la visita de dues noies de la cambra de comerç i ens han fet una xerrada, la qual ha constat de dues parts:

La primera part de la xerrada ha estat dedicada a l’explicació de la tasca que ells desenvolupen a la cambra. La seva principal funció és la d’integrar i ajudar a les empreses, habitualment PIMES, a entrar dins el mercat. També ens han explicat i hem aprofundit sobre el tema de la emprenedoria. Per finalitzar la primera part ens han donat informació d’uns cursos intensius que es realitzen a l’estiu per formar-te en diferents especialitats.

Durant la segona part de la xerrada els alumnes hem hagut de fer diferents grups i desenvolupar aquest concepte esmentat anteriorment, com és l’emprenedoria. En grups de 5 persones hem  triat un producte del supermercat i li hem afegit un tret característic o diferencial per tal de que tingui un avantatge competitiu davant els nostres competidors. Després, en torns de 2 minuts cada grup ha explicat la seva proposta.

Ha estat una xerrada molt dinàmica, amb una molt bona participació per part dels alumnes i amb un ambient col·lectiu molt alegre.

PER LLEGIR MÉS...