COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Què vull ser quan sigui gran?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Experiències significatives.

Els alumnes de primer de primària que aquest trimestre estem estudiant el projecte  “Jo, família i escola”, ens endinssem en el món laboral amb la visita dels nostres pares i mares a l’escola.

Durant aquest més de novembre hem rebut a les nostres classes a molts pares i mares que ens han vingut a explicar en què consisteix la seva feina. Hem conegut l’ofici d’infermer/-a, monitor/-a de menjador, dentista, policia, enginyer/-a, banquer/-a….i hem pogut observar que cadascún d’ells té unes funcions diferents i unes tasques a desenvolupar molt concretes. Hem après que hi ha feines en que cal portar uniforme, altres en que es pot treballar des de casa…. però totes i cadascuna d’elles són igual d’importants.

Una cosa que ens ha cridat molt l’atenció, és que els nostres pares i mares han coincidit al dir-nos que el  més important  a l’hora d’elegir una feina és que ens agradi molt. A partir d’aquesta reflexió, hem estat parlant a l’aula sobre els oficis què ens agradaria fer de grans i ens hem adonat de que tenim molta sort. Som nens i nenes que tenim un llarg camí per aprendre i que a través del joc, podem ser el que ens proposem.

 

PER LLEGIR MÉS...