ACTUALITAT

COL·LEGI EPISCOPAL

Què vull ser quan sigui gran?

Publicat el ·

Experiències significatives.

Els alumnes de primer de primària que aquest trimestre estem estudiant el projecte  “Jo, família i escola”, ens endinssem en el món laboral amb la visita dels nostres pares i mares a l’escola.

Durant aquest més de novembre hem rebut a les nostres classes a molts pares i mares que ens han vingut a explicar en què consisteix la seva feina. Hem conegut l’ofici d’infermer/-a, monitor/-a de menjador, dentista, policia, enginyer/-a, banquer/-a….i hem pogut observar que cadascún d’ells té unes funcions diferents i unes tasques a desenvolupar molt concretes. Hem après que hi ha feines en que cal portar uniforme, altres en que es pot treballar des de casa…. però totes i cadascuna d’elles són igual d’importants.

Una cosa que ens ha cridat molt l’atenció, és que els nostres pares i mares han coincidit al dir-nos que el  més important  a l’hora d’elegir una feina és que ens agradi molt. A partir d’aquesta reflexió, hem estat parlant a l’aula sobre els oficis què ens agradaria fer de grans i ens hem adonat de que tenim molta sort. Som nens i nenes que tenim un llarg camí per aprendre i que a través del joc, podem ser el que ens proposem.