LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Xerrada d’emprenedoria als alumnes de 1r de Batxillerat Social

Alumnes de primer de Batxillerat Social participem en una xerrada sobre emprenedoria a càrrec del senyor Ricard Vizcarra.

Els alumnes de 1r de Batxillerat Social hem rebut una xerrada d’emprenedoria d’un empresari lleidatà, el senyor Ricard Vizcarra. Aquest senyor és Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Formació del Professorat i Tècnic Superior en Riscos Laborals. Actualment és empresari, soci fundador, director comercial d’ECOSTUDI i cofundador de PUNT ECO.

En aquesta ponència, ens ha explicat el seu dia a dia dins les seves empreses ECOSTUDI i PUNT ECO, empreses dedicades a temes mediambientals. Nosaltres, els alumnes, durant el transcurs de la xerrada, hem realitzat una sèrie d’activitats pràctiques; en la primera hem hagut d’endevinar el tipus de treball que el senyor Vizcarra realitza a la seva empresa, hem sabut que es dedica a la prospecció de mercat, és a dir, a detectar oportunitats de negoci. En la segona activitat, hem definit amb una sèrie de paraules com hauria de ser un bon emprenedor per dirigir una empresa. Per acabar, s’ha realitzat un torn de preguntes per resoldre dubtes que han pogut sorgir i ens ha animat a ser emprenedors i no tenir por a crear la nostra pròpia empresa en un futur.

Brian Costa

PER LLEGIR MÉS...