LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Acte de Cloenda de l’Agenda 21 Escolar Secundària

Microplàstics en la cadena alimentària i Jardí vertical, els nostres projectes.

Hem participat en  l’acte de cloenda de l’Agenda 21 Escolar, al Centre d’Interpretació del Parc de la Mitjana,   on  ens hem trobat representants dels centres de secundària participants en el programa i hem compartit el treball realitzat amb altres escoles de la ciutat de Lleida durant aquest curs.

Primerament hem exposat en la Fira dels projectes, espai d’intercanvi d’experiències, amb la participació d’alumnes i professors dels centres participants:

  • Alumnes OPTATIVA 2n d’ESO Salut i Benestar: Microplàstics en la cadena tròfica humana. D’on provenen. Dissecció gamba. Reduïm els plàstics! Elaboració Boc and roll.
  • Alumnes PROJECTE 3r d’ESO: Desplastifica’t. Elaboració d’un jardí vertical.

A continuació el lliurament de diplomes als centres.

Tot seguit s’ha alliberat una cigonya provinent del Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent.

Després d’un merescut esmorzar l’anellament d’ocells ha estat el taller on hem descobert la tècnica de trampeig, com s’anella un au, el llibre de registre amb les dades, el seguiment dels ocells a nivell mundial i moltes més anècdotes que han fet d’aquesta experiència una bona oportunitat per conscienciar-nos, dins de l’ambiciós projecte planetari de construir un món més sostenible, començant per la intervenció en el nostre entorn més immediat, objectiu primordial de l’Agenda 21 del Col·legi.

PER LLEGIR MÉS...