COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCACTIVA DE LES FAMÍLIES

La Cadena COPE ‘dona like a la vida Dona sang’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Els alumnes de 3r d’ESO, locutors de ràdio!

L’Axel el Marc, el Xavier i el Pau han estat el matí del dimarts protagonistes a la Cadena COPE, que ens ha obert les portes de molt bon grat durant una bona estona. L’Axel va arribar emocionat a la reunió d’equips de periodistes comunicant que ho havia aconseguit!!! L’endemà serien rebuts a la ràdio COPE per tal de poder difondre la campanya a tota la ciutat.

Un cop allí, el Ricard, conductor del programa, els equipà de tots els aparells neces-saris i els instruí amb material i termes que els facilitaria el poder dur a terme una bona transmissió: auriculars, pantalles, freqüències, to de veu, entusiasme … I així va ser. Els quatre joves van fer història de la campanya de donació de sang al Col·legi – enguany en la seva desena edició -, van detallar el treball realitzat pels alumnes de 3r d’ESO, que, distribuïts en comissions i amb el suport de professors, formen un grup de treball preparat per treure el màxim partit de la campanya, enguany els dies 7 i 8 de juny. Un any més, un èxit en organització, planificació, ganes, entusi-asme … perquè al final sigui el resultat de la suma de molt. Gràcies nois! Sense vosaltres la campanya no seria possible!

 

 

Per llegir més...

Canvi de marxa

Conscienciació per la prevenció d’accidents. El dimecres 6 de novembre els/les alumnes de 1r de Batxillerat es van desplaçar a l’Auditori Enric