LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Lliurament de premis del Certamen Marià

Cinc alumnes del nostre Centre, entre els guardonats.

Aquest passat diumenge, 6 d’octubre, va tenir lloc a l’Acadèmia Mariana de Lleida, amb la presència del Sr. Bisbe i altres autoritats destacades, l’acte de lliurament de premis del Certamen literari i audiovisual Marià, de temàtica religiosa al voltant de les diferents advocacions a la Verge Maria;  la present edició ha estat en honor a la Mare de Déu de la Cabeza, copatrona de Vilasana.

Enguany el nostre Col·legi ha tingut un protagonisme destacat, amb 5 guardonats en la secció escolar (3 a Primària i 2 a ESO). Els alumnes agraciats, que han rebut el premi  de diferents institucions i entitats col·laboradores, han estat els següents:

PRIMÀRIA (“Com ens sentirem si fem per viure amb pau des de la veritat i la justícia, i defensant la vida i la creació?”):

– Alba Peralta Carretero, “Estimar i sentir-nos estimats”.

– Nora Botan Salas, “Tot pensant en la Verge”.

– Marc González Zarza, “Verge de la Mare del Cap”.

ESO (“Quan veig bullyng, què sento que em diu Maria que jo faci?”):

– Maria Teresa Fraile Alonso (ESO), “Casualitats?”.

– Elena Aventín Casanova (ESO), “El que ningú pensa”.

Creativitat, habilitats literàries i valors cristians són alguns dels elements més destacats que podem extreure dels treballs presentats. Elements que no deixen de ser signes identitaris del nostre Centre i del nostre Projecte Educatiu, que educa i forma persones des de la igualtat, el respecte, la tolerància i  la llibertat.

Només ens resta felicitar els guardonats i continuar engrescant i encoratjant els nostres alumnes a participar  amb aquest entusiasme i aquest nivell.

PER LLEGIR MÉS...