COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Lliurament de premis del Certamen Marià

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cinc alumnes del nostre Centre, entre els guardonats.

Aquest passat diumenge, 6 d’octubre, va tenir lloc a l’Acadèmia Mariana de Lleida, amb la presència del Sr. Bisbe i altres autoritats destacades, l’acte de lliurament de premis del Certamen literari i audiovisual Marià, de temàtica religiosa al voltant de les diferents advocacions a la Verge Maria;  la present edició ha estat en honor a la Mare de Déu de la Cabeza, copatrona de Vilasana.

Enguany el nostre Col·legi ha tingut un protagonisme destacat, amb 5 guardonats en la secció escolar (3 a Primària i 2 a ESO). Els alumnes agraciats, que han rebut el premi  de diferents institucions i entitats col·laboradores, han estat els següents:

PRIMÀRIA (“Com ens sentirem si fem per viure amb pau des de la veritat i la justícia, i defensant la vida i la creació?”):

– Alba Peralta Carretero, “Estimar i sentir-nos estimats”.

– Nora Botan Salas, “Tot pensant en la Verge”.

– Marc González Zarza, “Verge de la Mare del Cap”.

ESO (“Quan veig bullyng, què sento que em diu Maria que jo faci?”):

– Maria Teresa Fraile Alonso (ESO), “Casualitats?”.

– Elena Aventín Casanova (ESO), “El que ningú pensa”.

Creativitat, habilitats literàries i valors cristians són alguns dels elements més destacats que podem extreure dels treballs presentats. Elements que no deixen de ser signes identitaris del nostre Centre i del nostre Projecte Educatiu, que educa i forma persones des de la igualtat, el respecte, la tolerància i  la llibertat.

Només ens resta felicitar els guardonats i continuar engrescant i encoratjant els nostres alumnes a participar  amb aquest entusiasme i aquest nivell.

PER LLEGIR MÉS...