LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Implementació del projecte “Minimon de la tardor”

Alumnes del CFGS d’Educació Infantil van anar a implementar el seu projecte trimestral als alumnes d’I2.

En aquest primer trimestre, la proposta del projecte que s’havia de dur a terme havia d’anar relacionada amb la preparació d’escenaris de joc.
El projecte que van implementar aquest grup d’alumnes s’anomena “Minimon de la tardor” i en ell hi havia diferents activitats per manipular i experimentar les quals totes giraven en-torn de la temàtica de la tardor.

Quan els infants de les aules d’I2 van arribar a la sala, es van trobar amb diferents propostes lúdiques. Allí hi havia un cub, en el qual es podien endinsar i experimentar els diferents materials i textures. Seguidament, hi havia un espai destinat a les fruites, fruits i hortalisses pròpies de l’estació com ara moniato, carabassa, castanyes, fins i tot podien xafar magrana amb un morter! Finalment, hi havia una zona destinada a les ampolles sensorials, dins de les quals hi havia diferents llegums com ara llenties, cigrons, etc.

Les alumnes van poder extreure conclusions sobre les actituds i interessos dels infants enfront de les diferents activitats proposa-des que havien dissenyat i elaborat durant aquests mesos. Va ser una experiència molt gratificant per als infants, però també per a nosaltres!

PER LLEGIR MÉS...