LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

La sang de l’Episcopal!

3r ESO. La campanya del Banc de Sang en marxa.

Benvinguts a la campanya de donació de sang de l’any 2016! Passeu, passeu…

Els alumnes de 3r ESO, com ja ve a ser costum anual, hem iniciat, durant les darreres setmanes, els preparatius per incentivar la donació d’aquest valuós teixit!

Quan ens fem una petita ferida al dit, perdem sang. Però no som del tot conscients de la necessitat que tenen algunes persones d’aquest líquid vermell! Milers de persones cada any necessiten d’aquest per poder sobreviure. És per aquest motiu que nosaltres estem intentant donar vida a través de la rojor de la sang!

Des de fa uns dies, organitzats per comissions, realitzem diferents tasques prèvies per informar: des d’enganxar cartells pels diferents comerços del barri, fins a promocionar aquesta activitat al llarg dels diferents cursos del centre.

Som conscients de l’esforç que suposa una donació, mes aquest petit acte inclou tantes coses que ens és impossible anomenar-les! També serà recompensat amb diferents obsequis, un refrigeri, sortejos i moltíssims agraïments per part de tota la societat!

Si ets com cal, dóna a l’Episcopal!

P.D: Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del TWITTER (@EpisBancdeSang), FACEBOOK (Banc de Sang Epis) i INSTAGRAM (@Bancdesang)

Comissió de Periodistes: Etna, Nil, Oriol, Ferran i Gabriel.

PER LLEGIR MÉS...