LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Una visita ben diferent!!!

Uns quants nadons venen a visitar-nos amb les seves mares.

La setmana passada vàrem tenir una gran sorpresa a l’aula de Primer del CFGS d’Educació Infantil: La visita de la Blau, de la Clàudia, de la Jana, de Joan i del Pep, que ens han vingut a veure juntament amb les seves mares que ens han explicat amb molta paciència les característiques de les seves filles i dels seus fills. Així com un munt de detalls relacionats amb l’alimentació, el dormir, la higiene… dels nadons.

Tot parlant amb les mares i observant-los ens hem adonat que realment cada infant és únic, i ben diferent dels altres.

Per a alguns de nosaltres ha estat el primer contacte amb infants tant petits, i encara que ens feia una mica de por, al final ja ens hem convertit en uns experts, i fins i tot, hem canviat els bolquers!!!. Alguns infants s’han acabat adormint als nostres braços.

Volem agrair moltíssim la col·laboració de totes les  famílies que han participat, perquè sense elles aquesta pràctica no hagués estat possible. Ha estat una gran oportunitat per anar-nos formant com a educadores i educadors

Aquí us deixem unes quantes fotos perquè pugueu veure el que hem fet, què bé ho hem passat i el bon ambient de l’activitat.

Ha estat una sessió fantàstica i ens agradaria poder-la repetir ben aviat!!!

PER LLEGIR MÉS...