COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Alumnes del CFGS d’Administració i Finances del Col·legi Episcopal entre els guardonats al concurs E2, ESCOLA D’EMPRENEDORS

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

“La caseta de Montargull” allotjament de turisme rural ubicat a l’entorn natural de la comarca de La Noguera.

Alumnes i professors del cicle formatiu d’Administració i Finances del Col·legi Episcopal hem assistit al lliurament dels premis E2, ESCOLA D’EMPRENEDORS, organitzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i GLOBALleida.

E2, ESCOLA D’EMPRENEDORS  té com a objectiu principal fomentar l’emprenedoria als centres educatius de la província de Lleida.

Cal destacar que un dels projectes premiats ha estat “La caseta de Montargull” destinada al turisme rural aprofitant els recursos i entorns naturals de la zona de la Noguera. Elaborat per Pep Riart, Laia Sala i Laia Vicens, exalumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances del nostre Centre.

L’acte ha començat a les 9.00 hores amb la conferència “Conferència “From OK to GREAT: Potencia tu talento!! a càrrec de James Basha, conferenciant internacional, formador i coach”. Tot seguit, els alumnes finalistes han exposat els seus projectes i les autoritats han lliurat els premis.

Moltes felicitats als guardonats !!

Família d’Administració i Gestió.

PER LLEGIR MÉS...