COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Llar Mare Esperanza

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Què és un CRAE?

Joan  Marin, director de les Llars Madre Esperanza de Lleida, ha visitat a l’alumnat d’Integració, per explicar-nos què és un CRAE, el seu funcionament, quina atenció es dóna als   infants i adolescents que estan allí…

Els CRAE, són Centres Residencials d’Acció Educativa que  ofereixen a l’infant o adolescent de zero a divuit anys un recurs alternatiu a un medi familiar inexistent, deteriorat o amb greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques.

En ells s’aplica la mesura d’acolliment simple en una institució i s’hi arriba  per derivació de la DGAIA (Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència) .

Aquest CRAE, és del Bisbat de Lleida i està concertat per la DGAIA. El seu objectiu és l’educació dels menors de 3 a 16 anys com a recurs alternatiu a la família. En ell s’atén les necessitats materials, físiques, psíquiques i socials per aconseguir el desenvolupament integral, dirigit cap a l’autonomia personal.

El Joan també ens ha explicat situacions, anècdotes, vivències, reaccions dels infants … que ens han permès situar-nos en aquest àmbit d’una manera molt propera.

Ens ha interessat molt conèixer aquesta realitat i valorem molt positivament la tasca que realitzen aquí.

Volem agrair la seva disponibilitat per atansar-nos aquests centres i ampliar els nostres coneixements.

PER LLEGIR MÉS...