COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Iniciem curs amb dos nous Cicles Formatius d’Esports

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

La família de cicles formatius d’activitats físiques i esportives ha iniciat aquest curs 2018-19 amb dos graus superiors de nova creació i amb prop de vuitanta alumnes matriculats.

Al Cicle Formatiu d’Ensenyament i Animació Socioesportiva es forma a l’alumnat per a programar i dirigir tot tipus d’activitats esportives -individuals i en equip- i gestionar projectes relacionats amb la inclusió esportiva però també amb el món del lleure i la recreació turística. De fet, un cop completats els estudis, l’alumnat acreditarà, a banda del títol de Tècnic Superior en Animació Socioesportiva propi del Cicle, el diploma i carnet de director/a de lleure infantil i juvenil reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Al Cicle Formatiu de Condicionament Físic, en canvi, es preparen futurs professionals del món del fitness per a una sortida laboral en centres esportius, gimnasos i instal·lacions aquàtiques on poder-hi desenvolupar rutines d’entrenament o exercir-hi de tècnics d’activitats esportives dirigides o d’entrenadors/es personals.

El Col·legi Episcopal disposa d’unes instal·lacions recentment equipades amb el material i els recursos necessaris per a poder obtenir les competències bàsiques en aquests àmbits de treball.

Al llarg dels dos anys que duren aquests estudis, a més, s’han planificat activitats, sortides, xerrades, visites a centres esportius i participacions a convencions i congressos per millorar la formació integral dels alumnes i s’ha treballat perquè l’alumnat pugui acabar els estudis acreditant, a banda dels títols de tècnic superior propis de cadascun del cicles, el Certificat de Suport Vital Bàsic i desfibril·lació (DEA) del Consell Català i Europeu de Ressucitació i, per al Cicle de Condicionament Físic, diferents cursos específics de la Federació Espanyola d’Activitats Dirigides i Fitness (FEDA).

PER LLEGIR MÉS...