LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

FESTES I SORTIDES

Diada de Festa Major del Col·legi: Verge Blanca

El dia 2 d’octubre és la festivitat de la Verge Blanca, patrona del nostre Col·legi. Aquest dia es porten a terme un conjunt d’activitats per tal de celebrar la jornada d’una manera lúdica i propera als nens i nenes . Els alumnes de batxillerat col·laboren amb els professorat de primària preparant tallers i racons de joc.

Castanyada

14

Els alumnes de Cicles Formatius preparen per als companys de primària diferents activitats per a celebrar la festivitat de Tots Sants: contes, representacions, jocs i torrada de castanyes.

Celebració del Nadal

Aquesta festa tan important en el nostre centre té múltiples manifestacions:

  • Pessebre vivent fet pels alumnes de 4t d’E.S.O. per als companys d’educació infantil i primària.Decoració de classes i passadissos .
  • Pessebre col·lectiu al passadís de Primària
  • Cantades de Nadales i representacions nadalenques per a les famílies.
  • Recollida d’aliments per als més necessitats.

Dia de la PAU

mural

Coincidint amb l’aniversari de la mort de Gandhi cada any celebrem el dia de la Pau el 30 de gener. Pensem que aquesta celebració és molt important ja que la Pau és un valor que cal promoure activament dins i fora del Col·legi.

Jornada de Mans Unides

En aquesta jornada solidària els alumnes de primària realitzen diferents activitats per recollir diners destinats a col·laborar amb un projecte de Mans Unides : esmorzar solidari, cantata a l’auditori, “botigueta” …